Pages

14 November, 2012

cuti sekolah-1

model Hilux baru- kat Alamanda semalam :))


aku masih bekerja hari nih
tapi balik keja petang ni
aku & family akan balik kampung lohkong di Dungun

semalam dah pulun mengemas kain baju
sengaja bawak baju banyak sikit
kan sekarang musim hujan
kena plak style musim hujan kat Terengganu
pernah sekali kot 3 tahun lepas
3 hari tak turun tanah
sebab hujan non stop
stress!!

so mmg standby baju banyak2
terutamanya kanak2 riang itu

esok merupakan besday lohkong tercinta
lusa merupakan hari dimana arwah MIL meninggal setahun yang lalu
serba tak kena jadinya kita
nak sambut besday lohkong beria2 sgt
FYI- lohkong & arwah MIL berkongsi tarikh lahir yang sama

tgh pening kepala nak beli hadiah apa utk lohkong
rasanya dah lama tak bagi present apa2
setakat beli baju itu mmg x kiralah kan...
kalo beli baju dikira hadiah jugak
kira banyak kali ler dia dapat hadiah dari aku sepanjang tahun nih!!
ngelat!!

semalam aku sempat tgk wayang sama kanak2 di Alamanda
layan cerita Istanbul Aku Datang
mmg seronok ceritanya
x heavy sgt , even anak2 pun enjoy tergelak2
so recommended utk sesiapa yang teringin nak bawak kanak2 tgk wayang
asik kartun jer..boring jugak kan!!
thumbs up utk Lisa Surihani & Beto Kusyairi
Tomok..berlakon ok cuma feel kureng
takper..1st trial jadi hero tuh!

apapun mmg enjoy!
kalo rating- boleh ler bagi 4/5
kenapa 4- pegi tgk sendiri
hahahahaha

oklah..doakan smg perjalanan aku selamat
x hujan ptg2 nih


*ada hati nak singgah RNR Temerloh-mau makan tempoyak ikan patin!!


6 comments:

Daddy Ziyyad said...

3 hari non stop hujan? perghhhhhhh....

pB said...

selamat bercuti ....

akma said...

kiteww pun bau jeww melantak ikan patin kelmarin. perghh sedapnye ;)

Ibu n Abah said...

selamat bercuti...
hepi besday also...

gadisBunga™ said...

saya dah masuk istanbul dalam list!

Imaan09 said...

Lohkong n anak2 cuti skola mesti best kan