Pages

06 November, 2012

BURGER BAKAR-LOKAS MAKANA PUCHONG UTAMA

burger bakar LOKAS MAKANA- PUCHONG UTAMA

setelah berbulan2 dok baca review orang
sabtu lepas baru berkesempatan pergi Lokas Makana,Puchong Utama
konsep food court terbuka
memang banyak kedai makan
dan tarikan utamanya tentulah Burger Bakar

kosnya baru RM8
tapi boleh makan 4 beranak
utk meat lover mmg sesuailah kot

macam aku nih
setakat merasa, oklah
bukanlah beria makan sgt pun
nak rasa jerk m/mana sedapnya

daging patties tuh saiz besar
mungkin dibuat guna daging kisar + lada hitam+tepung jagung kot
sbb kuat sgt bau lada hitam tuh
kukus-grill-panggang
ehhh!
bakarler..

ada cheese
ada mayonaise
ada sos
ada salad
ada roti
jadiler burger bakar

x leh telan banyak2
muak utk tekak aku

sedap utk mereka2 yang suka makan daging
sila cuba yek

antara makanan - yang popular di alam maya

mana yang dah try kita pangkah siap2

-macaron
-burger bakar
-RVC
-rainbow cake
-durian crepe
-garret pop corn

memang menggoda kan..



5 comments:

mama maman aka yana said...

wah siap ada list nak try apa eks.. hehehe

Imaan09 said...

lorr.. besday ruhil aritu buat crepe durian..xpe kak lin, lenkali..

Ibu n Abah said...

burger bakar..
dah mudah dapat kan..
dulu cuma di area Wangsa maju jer..
nak cuba jugaklah nanti

akma said...

wah durian crepe pun ada dalam list? asal durian crepe dimana2 skg ni ye, nak rasa jugak fenomena sungguh ;)

garret popcorn tak beshla kak manis giller dah la mahal lak tu.. heheheh

littlehumblelynn said...

mama maman,
bab mkn,no wahid!

lea,
lahhhh melepas nk rasa free!!

akak ibu,
tuh ler,tp x leh mkn selalu.high calory tuh

akma,
diorg kata kat MV yg plg sedap.teringin nk rasa!!