Pages

24 June, 2011

looking for caterer...any recommendation?


its not an easy task to become host
even nak menjayakan majlis2 kecik2 sekalipun
with 2 lil kids yg cranky
with limited sources of workforce,time & energy
dan kekurangan pinggan-mangkuk,perkakas menyaji
so caterer will be the best choice rasanya


bila ada hajat nak wat kenduri kesyukuran masuk rumah baru &
jugak sempena nak menyambut Ramadhan termasuklah tahlil sekali
so sedikit pening jugak nak cari katerer yang sesuai
lebih suka mintak pendapat kwn2 kalo mana yang tahu @ testimoni sendiri
itu lebih baik rasanya..

so kwn2 yang budiman
if you have any recommendation
kindly leave in comment box ok : )

jasamu ttp dikenang !!


3 comments:

ayu said...

alamak lynn..sori tak dapat nak bantu la..tapi , maybe boleh survey kut kat area2 sana...mesti ada kan... klu kat ampang ni, boleh gak la suggest..^_^

gadisBunga said...

err...

err...

tuh la problem bila pi kenduri asyik ngap, bila sedap puji, tapi tak penah nak amik tau sape katerer.

GB la tuh! hihi~

littlehumblelynn said...

ayu;

kat area sini x biasa sgt..takpe ayu..tq

gb;

hehehe..sama ler kita...