Pages

25 June, 2011

the BIG C



ada sesiapa yg tersampuk sawan The BIG C ni
aku tgh layan citer nih skrg kat Astro DIVA 702
mmg seronok sgt2

pesakit kanser tahap akhir yang menghabiskan sisa2 hidup
dengan cara yang sangat positif
dalam masa yang sama the whole family members x tahu pun penyakit dia
simple jalan ceritanya tp sgt menyentuh hati...emo sikit

kadang2 tertanya...betapa positifnya dia  menghadapi ujian sebesar itu
aku yg anak sakit ..dah menangis melolong sakan
kalolah Allah nak duga lebih lagik....wallahhuallam...
aku x tau lah samada mampu @ tak nak lalui semua ni...

apapun meminjam semangat positif dlm drama bersiri ni

dlm hidup ini 
kita kena sentiasa positif dlm semua perkara
berfikir utk memudahkan segala yang sukar

life is too short
live it your life at fullest!!

life is not about money matters only
its more about stability in all aspect in life such as family & career 
life moderately & be yourself

- LAURA LINNEY-sgt suka style dia...simple jek...


mode : makan x berenti sejak auni kuarantin..positif sgt smp x ingat badan makin bam-bam..gara2 tgk tv x berenti..hehehe

1 comment:

mzhany said...

kaklynn, soriii sy tak jawab lagi eh soalan kaklynn? hihii a'ah kaklynnn, area LEP ni. ummhusband sy dah suka duduk area sini kak...