Pages

04 August, 2009

this morning...

memandangkan pg nih aku kena g GH htr MIL ku
pg2 aku dah bgn masak nasi lemak
sinced MIL aku nak menunggu PIL ku
diward pg nih...

kesian jugak
kalo nak harapkan MIL aku
nak ke kafe mencari makanan
dia pun bukan familiar GH tuh
naik turun lif pun aku risau..
kesian MIL ku..

begituler rasanya rutin pgku
masak & htr MIL ku ke GH
ptg hubby ku yg amik pulak..

aku & hubby susah nak cuti
so aku & hubby buat mana yg tdaya ajelah
malam td dgr citer PIL aku sakit
risau aku melihat keadaannya
tak tau bila blood irregation dia nak stop pulak
kesian kat PIL ku

apapun aku happy sikit
sbb PIL aku dah ada kwn dlm ward dia tuh
atleast x lah sunyi sgt dia kalo takde org teman
ward tu mmg especially utk radioterapi patient

semoga ALLAH mengembalikan kesihatan yg baik
buat PIL ku..

No comments: