Pages

07 September, 2012

pay back time :(

sejak 2-3 hari nih
mmg aku sibuk macam apa lagik
demi menjayakan misi Reunion Mega
setelah lebih 10 tahun kot x jupe dgn kawan2 lama

post thru FB
google nama thru online
demi berusaha nak dapatkan contact number
ada jugak contact number yang berjaya aku dapat melalui cara2 di atas
yang paling x menahan contact general line opis
konon2 mencari staff- action call dr bank
sebenarnya misi mencari kawan2 lama
takpe...tipu nak hidup kan!!

boleh dikatakan 70% berjaya
ada jugak yang bagi respon baik
ada jugak yang bagi respon hampeh!

kita call-x jawab
kita sms-x reply langsung
bila tagged FB-- pun x de respon
alih2 sms aku-- konon2nya aku tempat simpan sumer contact no
pakat ramai2 contact nak no si polan itu- no si polan ini
aiyokhhh ..ingat ini kaunter pertanyaan apa
aku beria mencarik berhari2
berusaha itu- ini
konon nak sambungkan silaturrahim yang dah lama tak terjalin molek nih
senang2 nak jadikan kita tpt jalan mudah

dan aku yang x berapa nak baik nih
buat benda yang sama
korang call--aku x jawab
korang sms--aku x reply

at least this is good lesson
supaya merasa m/mananya sakit hati
bila cubaan kita nak berhubung
tidak diLAYAN

bukan nak jahat sgt pon tapi...
"what u give, u get back ok"

aku cuma berdoa misi Reunion 16/9
ini akan tetap berlangsung dgn jayanya
wpun takde mereka2 itu
im not losing anything
even single cents !!



mode: sentap!!






1 comment:

Imaan09 said...

derang ingat kak lin nak jual insuran kot..haha.. xpun derang mintak no nak jual insuran..kihkih.. xpe kak lin, bawa bersabar