Pages

10 September, 2012

makan free+purple


jumaat lepas pg keja adalah sgt heaven
semata2 misi makan2 free 
anjuran opis terchinta
g keja dr awal pagi mood sgt baik
malam sebelum tuh siap whatsapp
all partner in crime
kita purple ok esok!!

yang nak telan dlm 50  orang jer
order makan macam utk 200 orang
dengan sate beraneka jenis
rendang ayam
ayam golek
nasi himpit
lemang
kuih raya berbalang2
air berjag2
buah lagik

kesimpulannya--sumer pakat tapau masing2 bawak balik rumah
mmg banyak sgt
inilah jadinya kalo suh orang lelaki wat aktiviti order itu& ini
mmg ikut  #nafsutamakhaloba aje!!

apapun tahun ni
paling seronok rasanya open house kat opis
compared tahun lepas!
tq boss--next year kita wat lagik ok!

sila layan gambar ajelah!!

separuh daripada menu

   
yang paling hujung kiri sahaja yang belum kawin-1-3 dari kanan selamat jadi bini orang..bestie kat opis !!
-theme purple-
ini baru betul2 geng sebenarnya-geng whatsapp "team sengal"-dua-dua belum kawin...sedang berusaha utk  kenenkan 2 manusia nih..hehheheh!!

apapun sebenarnya selain dpt makan free
adalah seronok bergosip dgn kawan2
takde yang lebih best dari itu
hahahhahaha!!!

utk kawan2
i lap you all very2 much!!

3 comments:

Imaan09 said...

wah-wah.. sambutan raya opis kitorang pun arini men y uruskan.. caca merba..huhu.

Daddy Ziyyad said...

kalau hari2 gi keja macam ni, mmg indah betul dunia kan...ekekekeke

Ibu n Abah said...

Lynn..
Bantu org dirikan mesjid mmg baik...
Cubaler...