Pages

25 September, 2014

Kisah si handsome mama!

Adeeb makin membesar
Kaki tangan makin kuat
Motor skill-excellent
Dah memanjat tangga dgn sgt laju

Mulut macam bertih jagung
Wpun pandai cakap bahasa dia aje
Kalo sebut mama-jadi AMMA
Kalo sebut papa memang jadi PAPA 
Sebut kakak-jadi KAKA


Makan memang faveret dia
Bubur mmg makanan rugi
3x sehari
Biskut,roti wajib ada tetiap hari

Kalo tgk orang makan
Mulut dia yang menganga lebih
Terkumat-kamit mengecek makan

So far Adeeb sgt mudah menjaganya
Cukup makan,cukup time dia akan tido
Pesen tido nak kena dukung dulu
Dah tido barulah letak atas tilam
Bangun menyusu wajib 2x 

Tak sabar nak tggu Adeeb mula berjalan
Kesian jugak tgk merangkak
Habis kotor kaki lutut

Trust me
Jaga anak lelaki nih
Mama kena lebih super power
Dia punya energy tuh luar biasa

Rindu dah anak bujang ambe nih
Aduhai anak!!

3 comments:

AMIIZAA said...

comelnya adeeb....:)

Rohani Hashim said...

Dah berjalan nanti mesti kaklyn kuruih kan.hihi mengejor satu hal kan. Hany pn suka tgk budak br brjalan ni kedek2 cute je kan.

Rus Arlina said...

dah berjalan mesti lagi penat kan.
between jemput singgah ke blog saya
http://arlinasuha.blogspot.com