Pages

07 September, 2014

Berangan -Laundry Area

Aku ada satu benda
Yang teringin nak buat
Bila ada rumah sendiri

Selalulah berangan
Bila tgk citer mat saleh
Features pasal laundry area
Alahai cantiknya
Kemas aje kan..

Kat rumah
Ada satu ruang kosong yang terbuka
Betul2 bersebelahan main hall
Sekarang ni mmg letak mesin basuh kat situ
Tapi nampak macam tak proper
So ingatnya kalo ada rezeki mmg nak revamp tempat tuh jadi laundry area

Jadi mari kita berangan
Tgk laundry area

Sources: pak google


Yang ini-sesuai utk ruang kecik,but still stunning ok.Mana nak carik washer merah menyala itu..giler cantik!!


Yang ini simple
Putih,kemas & idea open shelf tuh sgtlah sesuai kan..


Ok..yang ini mmg mengancam
Jaw drop!!

Sgt feminin kan
Colourful
Dan lighting tuh..hoiiii cantik weiiii!!


Yang nih pun sesuai utk ruang terhad
Simple minimalis kekdahnya
Tak byk aksesori
Tapi still cantik


Ini pun not bad
Rasanya yang ini kita boleh realisasikan
Dengan idea DIY guna produk IKEA
Berlambak aje brg2 kat IKEA tuh
Asal ada ongkosnya
Semua beres!!

Dan ini..
Mmg simple & sangatlah aku berkenan
Kemas jer kan..

Haissshh seronok tgk gambar cantik2
Silalah berangan
Berangan kan percuma!

Ada yang sawan macam aku?
Agak2 berapa bajet nak revamp nih ?


1 comment:

@d_@yu said...

hehehe.... saya pun sawan jugak tengok laundry area yang cun melecun macam nih...