Pages

28 July, 2014

Salam Aidilfitri



Utk semua yang rajin jengok blog ni
Terima kasih byk2

Utk mereka yang beragama Islam
Selamat menyambut hari raya Aidilfitri
Maaf zahir & batin
Kadang2 @ selalunya
Aku merepek jer dlm blog nih
Hahahhahah!!

Semoga kawan2 bergembira di hari mulia ini
Teruskan tradisi jalinan silaturrahim
Dan didik anak2 kita maksud raya itu sendiri
Bukan sekadar collect duit raya
Atau makan non stop
Tapi lebih dari itu

Ajarkan tentang erti kemenangan
Didik tentang adab berkunjung rumah orang
Adab menghormati tetamu
Semoga ada yang tersemat dalam hati anak2 syurga kita



Dan sekali lagi
Selamat Hari Raya Aidilfitri
Hati2 ketika memandu!!

Salam dari nun jauh di
Dungun,Terengganu


2 comments:

Nizam.Ariff said...

Salam...dibulan baik ini aku minta ampun dan maaf kalau ada tercuit rasa.

Dan...rasanya ruangan 'about me' bwh tu dah boleh edit kpd 'three adorable kids' kut...hehe

littlehumblelynn said...

Nizam,

Hahahah!!
Tak sempat nak edit daaa
Busy anak ramai
Selamat hari raya bro!!