Pages

08 October, 2012

ZOO NEGARA - unplanned trip

semalam temankan kak ain ke Zoo Negara
gara2 tadikanya menganjurkan excursion
syarat asasnya mak-pak kena ikut sekali
agaknya cikgu x larat nak handle sendiri2

dgn Auni yang tak berapa nak sihat
heret jugak  sekali
sbb kak ain sgt beria2 nak pg
kalo x pg nanti-harus mogok 44 harik

Dewasa kena bayar RM20 ok
Zoo Negara rasanya 20 tahun yang lepas macam tuh jugak
xde apa yang berbeza pon
cuma rega tiket jer makin naik!!

layan jerlah gambar yek
tuan blog tak berapa nak sihat
tapi still nak membebel :)


muka2 ceria dpt pg Zoo :))

aku yg semakin demok-layankan si Auni yang cranky

antara binatang yang sempat kami tgk

lawatan tadika ain macam lawatan lorong kawasan rumah aku..sbb most of them anak2 sekolah sama dgn kak ain .

apapun tempat yang bagus utk bawak kanak2
mmg budak2 enjoy
yang penting kena bawak makanan-minuman yang cukup
jangan lupa beli tiket tram & bawak stroller utk yang ada anak kecik
sgt penat berjalan ok!

pg awal2 pagi- sebelum matahari naik boleh balik
if not mmg tak larat nak berjalan tgh2 panas gitu!!

ok..till then!!


3 comments:

Dr Singa said...

pandaiiiii cikgu-cikgu nya!!!!

baik gi sendiri gitu!!

Ibu n Abah said...

Lynn...
40 tahun dulu... Mula2 gi zoo.. Xcited..
Sekarangkenabawak anak2... Penat...

Imaan09 said...

lorr..mak bapak org lain pakai baju lain..ingatkan baju kak lin + lohkong tu baju rasmi..haha