Pages

17 November, 2008

JOM JALAN LANGKAWI!


BESTNYER…

Akhirnya dgn berkat kesabaran tahap ultraman berjaya jugak aku gagahkan diri ke KL sentral pg tadi dgn hubby & si ain..

Booking tiket ke langkawi 20hb ni dan return tiket 22hb ni..

So yg pening sekarang mana pulak aku nak stay kat sana nanti..aku tgh search pelbagai jenis hotel & motel yg bersesuaian dgn budget aku..bukan nak grand sgt pun..asalkan selesa & aku serta hubby & ain ada tpt tido ..nak melepaskan lelah berjalan..

Aku tak pernah lagi booked guna online..aku jadi serik nak guna credit-card lagi..aci tak kalo main aci redah gituuu…aci kot…

Aku dok bayangkan for sure langkawi yg glamour tuh banyak hotel..byk motel..byk resort..tentu ada salah-satu yg boleh accommodate aku 3 beranak nih..

Ikut search melalui google mmg banyak smp tak terbaca dibuatnya..
bak kata hubby aku..kita gamble jelah!!
adventure lah pulak...

best jugak gitu..
rest house ke..guest house ke..motel ke..aku tak kisah..
asal malam aku tido berbumbung...
baring bertilam..
keselesaan tu penting tp bajet kena amik kira jugak..
aku nak jugak shopping kat sana..
nak kena cari keta sewa lagi

pendek-kata semuanya aku nak gamble aje..
asal ado..
smg selamatlah perjalananku kali nih..

bab nak packing barang nih yg aku paling malas..
tau je lah airasia..
tak boleh lebih dr 15kg..
lebih kena bayar..
beg aku aje dah berapa kg..
aku daftar 2 beg aje for safety...
pening..
dgn susu ain..oren ain..pampers ain..baju ain yg kena bwk extra..
toileteries...
baju2 ku ..baju2 papa...
belum lg bekal ubat..
aduh..pening kepala aku..
takpolah..
alah bisa tegal biasa..
jupe next entry...

1 comment:

-LaDy rAzOr- said...

tak yah bwk beg beso2 ler k.lin....
bwk sket2 jek...
pastu shopping baju2 kat sana, then pakai trus!