Pages

05 November, 2008

cuti2 malaysia..



Memandangkan mak & kakak aku satu family nak ke langkawi cuti sekolah nih aku pun sibuk nak ikut jugak..malangnya masa kakak aku dok booked thru MATTA FAIR tempohari ..aku tak leh nak confirm memandangkan hubby aku tak sure samada dia still on meeting ke tidak that time..so mmg tak dpt nak booked together that time..

so bila nak cari skrg..waktu yg singkat dlm tempoh 2 minggu je lagi..mmg ler pakej nya mencanak2 harganya..so aku stil flip-flop thru airasia..thru firefly..and jugak malaysia airlines..yg quite competitive sikit ialah thru AIRASIA ler..aku rasa mudah sikit kalo thru AIRASIA..compared to kakak aku yg amik FIREFLY..kena commute ke SUBANG AIRPORT..masa departure nanti..hehhehe..but not to confirm yet..kena tanya loh kong ku dulu..

aku prefer gi airasia booth kat KL SENTRAL tuh utk g book dpd thru online..bukan apa bila melibatkan payment mode tuh aku rasa was-was ler pulak..nak bayar bukan sikit..banyak tuh..bg aku bykler..tak tau ler org lain!!

see howler...

hopefully dptler pg bercuti since mak aku pun join sekali..sure seronok kan..

apa2pun tgkler apa hasil diskusi dgn loh kong ku ini..

No comments: