Pages

11 August, 2014

9 bulan

Allahuakhbar
Cepat sungguh kan masa berlalu
Kita makin tua
Anak makin besar

Adeeb cukup 9 bulan hari ini
Alhamdulillah sihat
Cuma baru2 nih dijangkiti selesema
Nak buat m/mana
Adeeb dok taska
Selesema nih mmg commonlah

Setakat ini Adeeb sgt mudah dijaga
Wpun sedang melasak nauzubillah
Secara ceruk explore
Tangga,dapor,toilet,memanjat grill rumah
Mmg kena pantau setiap masa

Jarang sgt meragam 
Melainkan kalo dia demam
Even dapat kredit dr cikgu taska
Sgt behave!

Makan mmg faveret dia
Apa aje suap kat mulut
Elok jer makannya
Tak nampak develop any allergy setakat ini
Alhamdulillah

Adeeb dah boleh duduk tanpa dibantu
Berdiri tapi kena berpaut
Baru nak meniti sikit2
Stranger friendly sgt
Sapa pun dukung tak nangis
Beza sggh dengan kakak2 dia
Kak Ain dulu lagi haru
Hanya nak dengan mama-papa shj
Kalo orang lain harus menangis melolong macam kena pukul



Manja yaa amat
Tido kena popok2 macam nih
Kalo tak merengek
Dah lena baru leh letak kat tilam

Puting tuh memang jadi sleep starter
Dah tido kang mmg cabut sendiri
Bantal busuk tuh memang teman setia
Seminggu sekali mama kidnap masuk mesin,cuci!!

Alahai cepat sgt anak besar
Kang mama rindu nak kelek baby lagik
Nak mengandung umur dah banyak nih

W/pun penat ada anak kecik
Tapi percayalah
Ia sangat berbaloi2




No comments: