Pages

19 May, 2014

Kongsi bilik

Aku masih tak berjaya nak pisahkan kak ain,auni tido bersama di bilik utama
Masing2 memang attached sgt dengan aku
Kak ain wpun dah 8 tahun masih anak manja aku

Even dah siapkan bilik
Still mengada2 tido dalam bilik aku

Dan baru2 nih
Papa dia kesiankan budak2 nih tido atas tilam kat lantai
Papanya masukkan katil single dalam bilik
Maknanya ada 1 katil queen & 1katil single serta extra mattress single lagi satu
Dah macam sewa bilik hotel

Memang nampak carca marba bilik utama kami
Anak2 masih nak tido sama mama-papa
Sama baby



Kena pelan2 pujuk nih
Tak boleh dibiarkan jugak
Tapi 1/2 hati aku kata
Biarlah..anak2 nak bermanja2
Satu masa dia dah besar aku pulak yang rindu nak tido bersempit2 gitu
Anak2 pun dah besar mesti malu nak tumpang bilik mama-papa lagik
Mesti nak bilik masing2
Privasi kekdahnya!!

Aduhailah anak!!

Macam2 ragam
Macam2 peel
Macam2 akal




1 comment:

aIEn said...

hihi xpe lama2 nnt diaorg nk tdo blik mereka sndr...skrg ni nk manja2 dgn mama n papa lg =)