Pages

01 December, 2013

Ain,tonsil & ENT

Esok harinya
Hari yang dinanti2kan utk appointment dgn ENT surgeon kak Ain di CAHP
Ain sgt tak sabar2
Mama yang berdebar

Ain & tonsilitisnya
Mmg tak leh nak tolerate dah
Tahun 2013 shj 
Agaknya hampir 15x Ain diserang sakit yang sama
Tiap kali sakit mesti Ain tpaksa ponteng sekolah
Sbbnya dia akan mula demam & batuk dgn teruk bila tonsil menyerang

Aku & papanya sepakat utk buat keputusan utk buang terus
Tak tau bila surgeon nak set date utk op
Hopefully dlm masa tdekat nih
Sementara papa bercuti lagi 

Serious mama adalah seram
Tp disebabkan tak sanggup dgn sakit Ain yang x berkesudahan
Pantang silap makan sikit
Mulalah bengkak tonsilnya

Dan utk kanak2 seusia dia
Apa yang dia faham ttg pantang makan
Lagipun kesian kat dia
Byk benda yang dia x boleh makan

Hoping for smooth sailing for Ain medication
Dan yg paling penting fast recovery

-anak dara mama Ain Darwisyah

Rabbi Yaasir Wala Tuassir








1 comment:

Wak Gelas said...

chomeyynyerr..,ehHHee