Pages

19 August, 2013

Selamat Ulangtahun ke 4 Auni Irdina!

Selamat hari lahir yang ke 4 tahun Auni
Semoga jadi anak yang solehah
Berjaya dunia & akhirat

Di usia 4 thn
Cakap sgt bijak
Dah pandai ajak lawan bercakap 
Kaki buli-mangsa selalunya kak ain
Determination sgt tinggi
Kalo dia kata dia nak sesuatu @ buat sesuatu-dia make sure dia buat smp boleh...

Kuat merajuk
Manja kedede!!
Tapi sgt independent
Hard outside
Soft inside 
Boleh harap nak suh buat apa2


Mama tak buat birthday party bagai tahun nih
Kebetulan jatuh musim raya
Saje2 beli kek & dia makan sama sepupu2nya hari tuh ajer

Apapun mama papa & kakak ain
Sayang auni sgt2!
Jgn notti2
Sikit hari Auni nak jadi kakak dah

Mama doakan Auni tak sakit2 lg macam dulu
Thn depan boleh masuk tadika dah
Belajar benda baru
Mama doakan selalu anak mama murah rezeki selalu



Tahun nih
Hadiah hari jadi dr mama & papa
Playdoh cake makin station
Dah lama sgt dia mintak
Semoga berexplorasi dgn kreatif hdknya!!

Auni,mama syg Auni sgt2!!
Cinya sampai mati mama...

2 comments:

Dr Singa said...

happy birthday Auni..

jangan lenyek atas lantai eh..!

ibuafiqahhuzaifah said...

happy bday auni..
moga panjang umur n sister yg baik utk adik kelak..hehe