Pages

28 July, 2009

penatnya aku..

hari nih kandungan ku sudah mencapai tahap matangnya
means sudah 36w
betapa lelahnya aku
esok papa akan pg ke kuantan
utk amik MIL & PIL ku ke KL
sinced PIL ku akan ke HKL
utk menjalani rawatan radioterapi
10 sessinya yg akan bermula pd 30/7 nih

esok aku tpaksa postkan ain ke umah mak
(mintak2 mak sihatlah esok...)
kalo tak kesian kat ain
tpaksa dok kat little caliphnya smp ke senja
smp aku balik dr keja
aku tak boleh nak cuti lg
sinced end of the month
aku mmg byk keja
lgpun lagi dekat tarikh nak bersalin
lg berlambak keja yg kena aku uruskan..

tahniah utk a'a
dah selamat melahirkan baby lelaki
last 20/7
aku pun baru tau hr nih
dgr citer dia senang sgt bersalin
ntah apalah nasib aku nanti
senang ke susah ke..
smg kali nih dipermudahkan ALLAH
sinced bersalinkan ain dulu aku bertaruh nyawa
dgn kontraksi hampir 17jam lamanya
smg rezeki kali nih aku tak sakit lama sgt
wallahuallam!!

malam td aku mula merasai apa itu "false alarm"
macam yg selalu aku baca dlm parenting magazine
its seem like contraction but very mild
tp aku berguling2 jugak atas katil
papa siap nak bwk pg hospital lg
aku kata tungguler dulu
sinced takde show leaking @ blood show
so aku still bertahan lg..
false alarm nih
kebanyakan pregnant lady akan merasainya
bila kandungan dah mula mencapai tahap matang
tp sbg seorg ibu selalunya kita tau "when the time is come"
sinced dah ada experienced before

ptg nih balik keja aku akn direct ke TESCO ampang
coz kena beli groceries yg serba tak ada kat umah tuh
MIL & PIL nak dtg kan...
macam2 kena beli daaa..
segala benda tak ada
nak buat list pun smp tak tertulis..
heheheh...

oklah time to go to the loo
inilah aktiviti di akhir kehamilanku
baby dah mula engaged
insyaallah mama akan jupe anak mama
very soon...

No comments: