Pages

30 July, 2009

Hb pulak yg tak kena....hampeh!!

this morning ..
pg2 suami ku yg tercinta dah siapkan air mandi
mmg macam baby sejak mgdg nih
dan aku paling touched
sbb dia selamba jer buat tuh semua wpun the whole family member dia ada kat umah aku sejak smlm
agaknya MIL aku pun pelik tgk suami ku buat gt
sayang papa....tq a million!!

papa pg2 dah htr aku pg antenatal check-up
dia mmg tak dpt temankan aku
sinced kena bwk PIL ke GH pulak.

hr nih giliran no 5
aduii...
Hb aku pulak yg rendah 10.2 pulak..
aku dah tak reti nak wat macammana
macam kena beli SANGOBIAN kat guardian pharmacy pulak
nurse bgtau baby mmg dah engagedlah
cuma kena tunggu sakit dulu ler..
lepas ni get ready utk bertarung nyawa je lah
aku tak harap smp org kata (x skt lgsg)
aku tau bersalin tuh sakit sgt
aku cuma berharap sakit nak bersalin kali nih
tak selama sakit bersalinkan ain dulu

dah makan vitamin hari2 pun tak jalan jugak
semalam dpt good news dr emakku
emak punya biopsi result dr speciallist
"tumor yg dikatakan pada lung emak-sbnrnya bukan cancer"
syukur alhamdulillah!!
syukur sgt2
siang-malam aku berdoa
smg emak tak kena penyakit berat2 macam tuh
syukur ya ALLAH
kau panjangkanlah umur emak
berilah aku peluang utk terus berbakti pdnya
kasihanilah ibuku sbgmana dia mengasihiku sewaktu kecil dulu
my mother will always be my angle!!

No comments: