Pages

06 April, 2016

Outing ,The Bens @ KLCC & ME time!

Minggu lepas aku outing dengan bff 
Lama sgt tak jupe
Maka set satu hari utk jupe & catch up antara satu sama lain
Aku pilih kuar Jumaat malam sbb aku rasa kurang sikit rasa bersalah kot tinggal anak waktu malam
Motiiiifff...sgt!

Ini antara kawan2 baik aku
Ekin & Laila
Tempat meroyan

*Ekin

*laila

*us

Kami end up makan kat KLCC
As usual aku kalo pg KLCC aku tak tau nak makan kat mana
Aku prefer lagi gi makan kat Cozy Corner Ampang Park pastu baru smbg merayap ke KLCC tapi dua orang kaya ni bersungguh nak g The Bens.
Disebabkan majority always win kan
Ikutkan ajelah

Sampai aje depan restoran
Mak aikhhh queue agak panjang
Tapi tak lama slps itu baru dpt seat
Mmg ramai dalam tu
Tak tau lah sebab sedap sgt atau sebab ramai sgt hipster nak makan ala3 orang ada2..hehhehe

Aku disebabkan lapor nasi
Aku order Nasi Lemak rega RM34.00
Nangis tgk rega!!

*ada rendang ayam & sambal udang 3 ekor..nangis lagi..tapi banyak2 condiment satu aje yg boleh kena tekak aku nasinya..sgt sedap!

*beef bolognese si Laila-rega dalam 24 koy..

*oglio olio spaghetti-rega rm19..yang ni memang ke laut dalam..langsung takde apa semata spaghetti shj.

Kami makan2..borak2 smp cashier hantar resit
Nak halau baliklah tu
Cissss!!

Tq utk Laila
Tukang belanja dinner kami bertiga!

Disebabkan rasa macam tak puas borak
Smbg borak lagik kat Dome depan taman KLCC tu
Minum aje pon
Perut dah kenyang kan

*ada orang nak makan brownies pulak tgh malam buta..layankan aje!!

Dekat pukul 1am baru aku smp umah
Sekali sekala elok jugak aku kuar
Me time kekdahnya

Bukan selalu kan
Seronok jupe kawan2..bukan buat apa pun..selagi mana kita menjaga syariat & batas2,aku rasa as wife & mom..me time mmg patut jadi aktiviti wajib sekali sekala..Big thanks utk en papa yang bagi izin & sudi jagakan kanak2 kat umah..

Dah janji lepas raya nak jupe lagi..i/allah..




No comments: