Pages

17 January, 2016

JJCM:Ancasa Residence Port Dickson ..superb!

Sabtu 2-3 mggu lepas aku JJCM versi free tumpang tuah adik bongsu
Family day opis dia kat PD
Dia dapat extra room,maka dia paksa kakaknya yang comel ni ikut sekali
Makanya aku pun angkut sumer seisi keluarga sekali

Merasalah bercuti secara percuma kan
Bayar duit minyak & tol aje

Not bad jugak
W/pun aku tak familiar dgn Ancasa ni
Semua bilik jenis suite
Ada kitchenette
Ada ruang dining & family area
Dan bilik tidur of cos



So mmg selesa jugaklah
Bila aku belek rate online
Takdelah mahal sgt
200 + shj

Dan yang paling seronok ada private beach kat blkg hotel



Yang paling happy kanak2lah
Berendam kolam 
Tapi yang tak bestnya si adeeb terhantuk kat bucu katil
Merasa lebam mata sampai bertambah sepet
Sian anak mama

*notti sgt!!

*kolam & kanak2 macam aur dgn tebung!

Ohh lupa nak review pasal Breakfast buffet dia
Aku smp tak smpt nak snap gambar
Sgt best ..makan non stop
Lagi best dari Grand Lexis
Food spread superb!!

So dari 5 bintang
Aku bagi 4.5bintang
Kalo nak pg PD lagi-rasanya akan ke sini lagi.

Berbaloi2!!

No comments: