Pages

25 November, 2015

JJCM:Kluang Station @ Gem In Mall Cyberjaya

Ahad lepas tak tau nak g breakfast mana
Maka en papa bawak kami makan kat Kluang Station kat Cyberjaya
Dari rumah aku ke Cyberjaya tak smp 15 minit driving pon

Kluang Station ni banyak cawangan 
Yang pernah aku pg dulu adalah yg kat Tesco Ampang
Kopi dia mmg kaw lah!




Evan Adeeb pun suka kopi dia
Tak pahit sgt
Tak manis sgt



Kami order breakfast set
Tak lah mahal sgt
Setiap breakfast set tu sekali dgn air kopi @ teh tarik

Order nasi lemak utk Ain
Order bubur utk Adeeb
Order set roti bakar utk Auni
Order set roti canai utk papa

Rega lingkungan RM 4:50 -RM 7:00 utk set yang kami order tu

Nasi lemak not bad jugak
Portion acceptable
Sdp jgk compare dgn Old town lol!

Makanan kesukaan Adeeb
Dia mmg peminat tegar bubur nasi
Yang ni lagi sedap dari bubur Mc D kot!

Signature roti bakar katanya
Tp aku rasa macam pelik sbb roti yang selalunya utk roti bakar kopitiam ni yang jenis panjang tuh kan
Tapi sedaplah..

Senang nak cari sebab letaknya di entrance shj

Blh cuba pada sesiapa yg berdekatan
Yang tak tau nak makan apa pg2

Utk aku-berbaloi utk dicuba
Blh dtg lagik next time!



1 comment:

Dr Singa said...

adeeb minum kopi??!!!!

:))