Pages

08 November, 2015

JJCM: Wet World Resort Air Panas Pedas,N9

Setahun sekali
Wajiblah aku bawak anak2 g mandi Taman Tema
Kasi reward budak2 dah habis exam
Kasi dia puas mandi
Tapi as usual mandi Taman Tema kalo kat KL ni rega tak masuk akal sikit
Aiyokhhh mahal!

So bila google2 sana-sinun
Terbaca pasal Wet World Pedas ni
Rega ala2 marhaen
Dan tak jauh sgt dari rumah kami
Makanya berbondong2 lah pagi2
Angkut pelampung,tikar,kain baju salin dari rumah
Perjalanan 40 minit dari rumah

*tgk si Adeeb takmo lepas pelampung dia

*sabor jelah mak ko!

Rega tiket masuk shj
Tak termasuk rega ko nak sewa cabana @ sewa pelampung bagai
Sila refer gambar bawah ni

*sila tunjuk mykad

Layan gambar anak2 mandi
Buat kenangan mama nanti




Jangan expect tempat ni happening sgt macam Sunway Lagoon
Tapi aku suka sini sbb tak pack macam Sunway @ Desa water park
Yang ramai pun bangsa kita,orang melayu kita
So seronok jugaklah
Budak2 pun seronok mandi manda
Kemudahan asas yang biasa ada disediakan
Tempat salin pakaian,surau,kafe & sewa pelampung giant tu



*cabana ni sewanya rm30

Kesimpulannya-family short retreat yang best jugak
Sbb kos terlibat tak banyak
Tempat tak jauh dari rumah
Anak2 suka
Mak pak lagi suka!

So utk rakyat KL & Selangor
Blh consider utk kesini jugak utk mandi manda
Guna waze sahaja
I/allah tak sesat!

Tadaaa!!
Jupe lagi next entry..

2 comments:

Dr Singa said...

hahhhh..
ok lah harga gitu!!
ini lat kl
sorang .. dekat 50 hinggit!!
aje gila!!

hitam tak semua petang tu!!??
:)

mama lynn said...

Dr singa,
Tak smpt nak hitam
Hujaaann lol!