Pages

19 November, 2015

Adeebs Turn Two @11-11-2015

Allahuakhbar..
Cepat sungguh masa berlari
Rasa macam baru aje bersalinkan si Adeeb di Putrajaya
Sekarang dah masuk 2 tahun

Adeeb dengan kisahnya tersendiri
Banyak yang aku tak kongsikan ttg dia diblog ini..
Tapi alhamdulillah
Terrific recovery progress with Adeeb

Sihat setakat ini
Aktif,talkative & sgt manja
Serta sgt menghiburkan kami sekeluarga

Syukur,Adeeb melengkapkan keluarga kecilku
Satu-satunya anak lelaki
Terlalu banyak doa aku utk dia
Terlalu banyak harapan aku pada dia
Namun,cukuplah kalo dia jadi manusia yang taat pada agama-cari akhirat 
Dan aku yakin dunia akan menyusul kemudiannya

Aku takde buat sambutan hari lahir utk dia
Makan sama2 anak beranak aje
Lagipun kekangan masa
Dan kesibukan aku nak hujung2 tahun ni
Aku beli kek sebijik
Jadikler

Dia yang excited nak potong kek dia sendiri
Tiup lilin bagai
Siap nyanyi happy birthday yuyu!!

Layan gambar aje lah
Mana yang ada



Utk Adeeb mama
Smg panjang umur
Murah rezeki selalu
Jadi anak yang soleh
Dan imamkan mama bila mama dah takde nanti

Sayang kamu sgt2!!


*siapa sangka bayi comelku ini dah 2 tahun..

3 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Dr Singa said...

rasa nak lempang aja dewi aja ni!! kehkehkehhhhhh

jadik anak yang soleh ya adeeb!!

mama lynn said...

Dr Singa

Sila2..tolong lempang laju2 dia ni

Tq Dr..smg blh jadi doktor macam Dr jugak

Hahahha