Pages

26 February, 2014

Blogging vs masa!

Rasanya dah setahun lebih
Aku blogging guna iphone
Dah lama tak pegang lappy
Apatah lagi nak blog guna desktop
Maka abaikanlah kalo tgk gambar besar tak resize bagai

Aku suka blogging
Mostly blog pasal normal life as working mom
Pasal anak2
Pasal kerja
Dan kadang2 merempan dalam tuh

Mmg kesuntukan masa
Aku mmg tak sempat nak BW macam 3-4 tahun lepas
Kadang2 rasa bersalah
Pada blogger yg tggl komen
Tp tuannya tak sempat nak reply
Sgt tak mesra rakyat

Aku baca semua komen
Terima kasih byk2
Ada jugak yang hantar email personally
Terutamanya utk hit paling tinggi blog ini
Proses pembelian rumah second hand
Sungguh aku tak sangka 
Entry perkongsian yang berdasarkan pengalaman peribadi
Jadi bahan rujukan beribu orang
Subhanallah!!
Semoga memberi manfaat pada org lain



Aku blogging kerana minat pada penulisan
Wpun aku banyak tulis merapu
Tapi bagi aku blog ini
Umpama diari harian aku & anak2
Dan anak yang paling memberi impak besar pada penulisanku 
Tak lain tak bukan Auni Irdina



Meladeni kesakitan Auni
Menyusuri perjalanan membesarkan Auni
Auni dgn 1001 kesakitannya
Sungguh menjadikan blog ini
Sebagai tempat rujukan
Dan catatan peribadi

Aku tak tau berapa lama
Akan setia mencoret disini

Cuma aku harap
Jgn serik singgah ke sini
Maaf pada segala kekurangan
Kita kawan ok!!

Aku cuma berharap
Ada banyak masa
Utk kongsi maklumat yang memberi manfaat
I/allah,semoga ada kesempatan waktu!

Dan terima kasih jugak Nuffnang
Yang jadi pemangkin semangat jugak utk berblog
Jadiler buat duit belanja kak ain pg sekolah

Alhamdulillah!!

3 comments:

cplud miera said...

Assalam kak ;) terharu pulak komen tu masuk entry blog akk ni. sy mmg suke bc blog akk, dh linkkan ke blog sy pon :) happy blogging :)

norey said...

wsalam Lynn..memang pasal proses pembelian rumah 2nd hand jadi rujukan...alhamdulillah la..berkongsi ilmu...

ayu said...

lynn..seronok gak blogging ni..ayu pun nak terjebak balik..tapi masa je la