Pages

19 August, 2015

Birthday anak-anak,event wajib tiap tahun!

17-8-2015
Sambutan hari lahir Auni yang ke 6 tahun

Tahun ni mama tak larat nak buat majlis bagai
Makanya sila sambut birthday di tadika sama kawan2

Tapi sehari awal, mama & papa sambut sama2 ke IOI City Mall
Makan2 sikit aje
Besday present dah bagi awal 3 hari
Tgh2 bulan ni..mmg tak leh sambut beria anak2

Mari tepek gambar utk kenangan masa depan


Beli kek sepotong aje kat Secret Recipe pastu letak lilin bagi dia tiup
Jadikler nak oiii
Lagipun dah order makan macam2

Esoknya barulah Auni sambut sama kawan2 kat tadika



Sangatlah diva ko nak!!



Jadikler utk suka2
Supaya nanti dah besar ingat mama /papa tak pernah lupa nak sambut birthday anak2

Semoga jadi anak yang baik
Berbakti utk agama,bangsa & negara
Semoga berjaya didunia sampai akhirat

Dan sihat2 selalu!

No comments: