Pages

15 April, 2014

Si sulung -nearly 8th

Kak ain antara orang yang paling sayang adik baby Adeeb
Nampak sgt betapa happynya dia sejak ada baby

Banyak cubaan nak mendukung baby
Mengagah adik
Ajak adik main
Cium gomol adik sampai adik mengamuk
Layan adik membebel
Antara orang yang paling seronok
Tengok pencapaian adik
Adik boleh meniarap
Dia suker macam itu anak dia


Kak Ain sekarang dah tahun 2
Masih manja macam dulu
Tak boleh kena tegur sikit
Menangis beria2
Belum kena pukul lagi tuh

Pencapaian setakat ini
Dah boleh kayuh basikal 2 tayar
Belajar masih tahap perlu dibimbing
Kena sentiasa tgk dia buat homework

Takper pelan2
Selagi mama-papa ada
Kami selalu bersama kamu,anak

Banyak impian dia dlm list mama
Banyak sgt yang dia mintak
Tapi as usual
Anak2 tak diajar dapat sesuatu semudah memetik suis
Dia kena tunjuk efforts
Gain something
Baru boleh dapat reward

Kak Ain
Moga jadi kak long yang baik
Contoh utk adik2
Terpelihara budi & pekerti
Tersusun langkah & bicara
Mama doa yang baik2 utk kak ain.

1 comment:

ayu said...

Bagus kak ain...