Pages

18 December, 2009

disaster of the last 2 weeks


aku baru jer pindah new dept..
& confirm tpaksa adapt byk benda baru,
wpun bekeja di tpt yg sama..
aku tpaksa ngadap bos baru.
so to adapt to the new things mmg amik masa
aku mula rasa stressnya..
aku mula rasa tensennya
aku rasa takleh nak adapt to new things that just began
dan yg plg aku x tahan
bekerja dgn org yg paham tp buat2 tak paham
dan yg lebih sadis
yg x paham bahasa msia

so aku mula memikirkan beberapa option
samada berserah
stay & adaptive
mengundur diri @
buat tak tau..macam xde apa yg berlaku
tp yg skt hanya aku yg tau!!

anyhow aku x putus berdoa pd ALLAH
smg aku lebih tabah & sabar
menghadapi hari2 mndtg
dan mohon keja2ku dipermudahkan
as long as aku perform
aku malas nak amik kira apapun org nak kata
sendiri mau ingatlah kan...
bak kata papa
"just do your job"
let others to be spare a part to others people
aku bukan superwomen..
betul gak kan...

life too short
kalo asyik nak jaga ht org jer
jaga ht sendiri dulu...

aku pun rasa kalo dibiarkan rasa tensen nih berlarutan
keja aku pun x leh perform
(wpun so far aku still leh wat keja aku)
cuma aku mula rasa x happy nak keja macam dulu
aku pun mula x senang nak dok opis lama2 macam dulu

conclusionnya aku dah x happy dok kat opis..
kesian aku....

No comments: