Pages

20 June, 2009

last 2week was damn exhausted!!


agak lama aku tak update blog aku nih
sbnrnya banyak sbbnya
pertamanya 2 minggu sebelum ini
makku & bapak mertua ku
both of them admitted to ward
sorang di kuantan
sorang pulak di KL
aku spend almost 1 week di kuantan (3/6-8/6)
sinced FIL aku didiagnos prostat cancer
mak aku pulak dr suspect kena tibi infection tp not confirm any
smp kena wat CT scan last 16 june
kesian mak aku
aku berulang ke hospital
dalam masa yg sama
papa & ain aku tgglkan di Kuantan buat sementara waktu
sbbnya papa kena tunggu FIL aku yg akan kena operate
sbbnya aku tak dpt bercuti pjg
sayu sgt hati aku
aku jarang berenggang dgn ain
bila dok kat umah sorang2 mmg sedih sgt
terbayang2kan dia kat umah
anyhow by 12/6 aku rush balik kuantan pulak
amik ain pulak..
by 14/6 aku balik KL pulak

dgn keadaan aku yg makin sarat nih
minggu ni aku dah masuk 31w
aku makin tak larat
tp nak buat m/mana
mmg berat dugaan Allah
tp aku redha..
aku cuma harap aku kuat aje..
cuma harap aku tak jatuh sakit pulak
skrg aku dah mula experienced severe back pain
mmg sakit sgt
bila balik keja
mmg aku tak wat keja menda
selain baring atas katil

tak lama dah aku nak bersalin rupanya
tak lama dah aku nak bertarung nyawa semula
ikut hati mmg takut
tp aku berserah pd ALLAH
smg selamat semuanya
aku ada next check-up by 22hb
tp macam x dpt nak pg jugak
apapun smg aku dpt meluangkan sedikit waktu utk check up
by next other week..

see in next entry
kalo aku rajinler...

1 comment:

shogun said...

haiii cyng u jgn lupa visit blog i k. www. shogunjapan.blogspot.com