Pages

25 June, 2009

BP LAGI!!

pagi nih baruler aku luangkan masa pg check up
aduhai BP aku naik lagi..
malah mencanak2
doktor bagi 1 jap
dan ada hati nak suruh aku admit wad hr nih
tp aku taknak
beria aku janji ngan doktor akan berehat byk2
sdgkan balik je dr klinik aku cabut pg opis semula
puhhhh keja tgh banyak
mana boleh cuti lagi
pengsan aku nak cover semula..

next 9/7/09
aku ada check up lg
macam kena pg every 2week pulak
aku kan makin sarat skrg nih..
tak lama dah si kecik dlm perut nih nak melihat dunia
aku pun tak sabar nak jupe baby baru
hopefully aku takde lah kena c-zer
sinced doktor da warning..
kalo BP still x control lg
kemungkinan besar aku kena c-zer
harap2nya tidaklah
aku nih penakut sikit...

anyhow smg aku sihat2 hdknya
begitu jugak dgn mak aku
PIL & MIL kat kg
semoga ALLAH memberikan kesihatan yg baik buat mereka hdknya
aku hanya mengharapkan sgl yg terbaik
akan berlaku dlm hdpku
insyaallah!!

No comments: