Pages

11 February, 2017

1st Post 2017-Soto untuk mak

Aku rindu blog aku ni
Tapi aku sibuk sgt
Masa mmg 24 jam fully utilised
Anak2 makin membesar 
Maka mama lebih banyak kerja
Nak tgk homework anak,nak layan anak berborak,nak layan anak mengadu
Anak2 mmg priority sekarang ni

Bulan lepas mak operate mata
Operation minor katarak
Lepas tu aku volunteer nak jaga mak
Mak duduk rumah adalah 2 malam
Mak mmg tak betah nak duduk lama rumah anak2
Mak lepas operate nampak sgt uzurnya
Sedih aku tgk
Mak tak lalu makan
Makanya sebab aku nih nak pancing selera dia
Aku masak soto ayam faveret mak
Walaupun penat tapi puas hati dapat jamu mak makan
Soto mmg leceh nak masak
Tapi demi orang yang kita sayang
Apapun sanggup kan!


Pastu mak ada sebut nak makan kuih cara berlauk
Kuih ni kalo bulan puasa senanglah jupe kat bazar ramadhan
Aku pun googlelah
Demi mak kan
Dibantu adik ipar
Maka jadiklah kuih cara berlauk utk mak


Semoga mak cepat sembuh
Tak putus berdoa yang sama
Semoga Allah beri kesihatan yang baik buat mak

Amin Ya Rabbal Alamin

3 comments:

sumon tripura said...

Great work. Truly speaking I never seen a blog like that. Absolutely superb work. Good luck. Thanks for such an informative post. For more information visit k2 incense

AMIIZAA said...

kita serupa.....masa sangat packed :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)