Pages

09 May, 2015

Selamat Hari Lahir -Ainee & Ain

8 May
Setiap tahun
Tarikh keramat -tarikh lahir bonda tercinta & anakanda yang amat dikasihi

Dan rugi rasanya tak amik kesempatan utk mencoret disini
Agak lama mengabaikan blog ni
Saat2 skrg sedang x berdaya & tak berapa sihat sgt nak blogging
Kesibukan dgn kerja yang tak berkesudahan

As usual hari lahir kedua mereka mmg akan disambut secara sederhana
Sambutan secara berjemaah
Dan biasanya mmg akan pegi makan malam kat restoran western sbb mak mmg suka makan steak segala

Aku pun sempat tempah kek dgn baker depan rumah sehari sebelum
Itu jer pun yang sempat
Jadilah utk orang2 biasa macam kita nih kan


Simple kek-kek coklat chiffon & nuts


Yang diraikan-puan Ainee aka my mom & Ain -anakanda tersayang


Family picca!


Cutting cake time!!

Jadilah makan anak beranak

Dan doa aku utk kedua mereka
Semoga Allah lindungi kedua mereka
Dimurahkan rezeki segenap segi
Dipermudah segala urusan

Panjang umur,jupe lagi 8 May tahun hadapan..

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)