Pages

15 April, 2015

JJCM:Nasi Ayam Pak Tam SS23 Shah Alam

Sosial media mmg memainkan peranan penting nak buat promosi
Kalo tak kerana iklan bertepek ttg Nasi Ayam Pak Tam nih dalam Fb
Aku pun tak tau kewujudannya

Ahad lepas lunch time
Ajak en papa ke sini
Nak try rasa
Kata orang

Ikut highway belakang rumah tak smp 20 minit dah smp
Easy access & bersebelahan Aeon Big Ss23. Shah Alam.

Shop lot bahagian corner
Smp terus order nasi ayam goreng 2 & pisang cheese coklat 1 utk bdk2 yang hantu cheese nih

Verdict:
Rasa:aku rasa takdelah sedap sangat
Ayam gorengnya keras-overcooked kah..wallahuallam bswb
Portion: normal
Harga: normal jugak -lingkungan rm 5:50-6:50

Tapi kalo korang nak try,boleh g try
Mana tau time korang datang dah improve kan rasa & tekstur ayam tuh.

Tapi aku suker pisang cheese
Mmg sedap
Rega RM8-mahal sikitlah aku rasa


-mama dgn baju ulang tayang sama anak bertuah Adeeb yang buat kedai tuh macam mama dia ada share :(




Pisang Cheese yang jadi igauan!!

Masa aku g tuh total cost lebur : RM29 

Jadilah makan 5 beranak

Masih taraf marhaen!!



No comments: