Pages

07 January, 2014

Sweet tooth -bermusim

Rasanya macam jadi viral 
Segala tok-nenek
Utk penggemar dessert,cakes dsbgnya

Utk sweet tooth mcm aku
Mmg alert aje bab2 mkn2 nih
Tgk bodyler!!

Kalo x silap
Started dgn cupcakes
Mcm2 jenis cakes pulak yg ada fondant,x fondant,fresh cream bagai,
Pastuh macaron
Cheese tart mcm2 jenis
Red velvet
Brownies mcm2 variant
Congo bars
Then durian crepes

Baru2 nih kek keju leleh
Chocolate pretzels

Mmg kreatiflah org2 kita meniaga
Mmg buat duit sungguh!!

Yg malas @ takde bakat mcm aku
Sila order & order lagik

Aku mmg sweet tooth
Mmg kalo g buffet pon
Akan mengadap dessert table dulu
Baru layan main course

Akan ttp dah umur byk nih
Kalori kena jaga
Jgn main belasah
Makan manis2 pun kena control jugak
Sebelum dtg penyakit!!
Huhuhuhu!!


-ini kek keju leleh pemberian jiran,makan x tgk kiri-kanan dah!! Sedap weiiii!!


Mari kita belek resepi
Sbb anak2 suka sgt kek keju leleh nih
Nak beli selalu parah jugak
Baik belajar buat mkn anak beranak

#dasarkedekut!!


3 comments:

gadisBunga™ said...

kalau suka makan manis...boleh cuba tambah cinnamon powder dalam air milo atau kopi atau teh kite. boleh cut down sugar level dalam darah. hihihi.

cumaaa.... congo bars tu apasal saya tak penah tau ek??

norey said...

aku yg tgk pun meleleh ....mcm² jenis dan nama skrg

Ibu n Abah said...

Akak pulak penggemar curry puff
Yg manis2 kureng suka...