Pages

28 February, 2009

just get on track

sepatutnya last week aku dah update cerita di wad 4C
memandangkan terlalu lama baru aku nak buka pc nih
maka aku mula melupakan
wpun keadaan aku dah beransur baik
tp aku still rasa phobia sikit
aku masih rasa pening kepala
2 hr lepas pg amik BP
doktor kata still tinggi lagi
dlm 139
tp nak wat macammana
aku rasa dah cukup bertenang
tak kelam-kabut macam dulu
tp still tinggi lagi
aku buat keja kat opis alakadar jer
tak lagi buat OT macam selalu
cukup time aku dah cabut balik umah
masak pun aku tak buat
umah tuh semuanya papa yg kemas
a-z
aku hanya balik tido jer
mmg aku tak larat
dan aku taknak paksa diri buat semua tuh
aku betul2 nak jaga kandungan aku kali nih
aku sedih sgt bila doktor cakap
baby sgt weak
it could be 50-50
anything happen it will be called aduced abortion
aku akan kehilangan buah hatiku ini
sedangkaan aku & papa sgt excited utk menyambut kehadirannya
malah banyak perancangan dlm hati aku & papa
sempena menyambut kelahirannya yg mungkin dlm bulan sept 09
sempena bulan kelahiranku
dia bakal menjadi hadiah paling berharga yg pernah aku terima
aku mc sgt lama baru nih
so bila dtg semula keja
aku rasa macam malas sgt
nasib ler apapun bos nak cakap
aku mmg tak larat
perut yg semakin membesar menyulitkan aku utk bergaerak pantas
aku masih macam sayur lagi
kali nih aku try amik Vitamin B complex
mana tau kot yg nih baru rasi
aku cuba macam2 petua
utk turunkan BP rate aku
aku mula minum air belimbing
tak kurang jugak minum air jampi yg mak amik dr ustaz mana ntah
aku cuba je lah
mana tau jadi
hari nih papa kata nak bawak pg PD
nak suruh aku tgk laut mandi laut
saje jer nak suruh berehat
haram aku tak mengemas satu benda pun
ntah kenapa skrg nih malas betul
bilalah aku nak rajin macam dulu
skrg tgk umah kelam-kabut
malu kalo org dtg menengok
last week mak dtg
best sgt
dia yg jadi tukang mengemas
tukang basuh baju
tlg lipat baju
kemas dapur
dia tau anak dia tak larat sgt
kelmarin kakak ipar belah suamiku
dpt baby girl
tak merasa lagiler anak lelaki
masuk nih 3 org dah anak pompuan dia
aku nih kalo biarlah lelaki
supaya cepat2 aku tutup kilang nih
tak larat sgt aku nih
lgpun umur makin banyak bukan makin sikit
apapun bergantun pd rezeki ALLAH
aiiih nak mandiler
si ain pun tak mandi lg
sibuk dgn kasut princess dia yg aku belikan semalam di LOT 10
skrg ain gila kartun princess DISNEY
sumer benda nak ada karakter kartun itu
nasibler
dah anak pompuan kan..
oklah gtg..see next entry..
tak tau bila dah...

No comments: