Pages

07 November, 2018

Happy 5th Birthday:Adeeb Ridzqin

Semalam aku order kek & pizza
Konon2 nak celebrate birthday Adeeb
Mmg cadang nak buat awal dan mengambil kesempatan cuti Deepavali sekali
Tumpang sambut birthday kat umah opahnya di Sg Besi
Ada ler abang aku & familynya memeriahkan majlis
Yang lain sumer bz

Ikutkan birthday Adeeb 11-11 ni
Tapi aku dok risau kot dah terbersalin awal
Mana nak tau kan
Aku ni dah nak masuk 39 minggu dah
Anytime anywhere orang kata


*cantikkan kek Adeeb-aku order dengan jiran depan rumah aje.Order pagi buta,ptg dia mai hantar.Deco kek tu si Adeeb yang nak sendiri,faveret dia Captain America tu.Sapa area Puchong:boleh stalk ig cempakacakehouse.Harga sgt berpatutan & sedap plak tu!


*kesayangan aku ni,anak manja yang dah nak jadi abang bila2 masa dari skrg!

Semoga Adeeb jadi anak yang soleh
Berjaya dunia & akhirat hdknya

Mama,Papa,Kak Ain & Kak Auni sayang Adeeb sangat2!



No comments: