Pages

30 November, 2018

Besday Papa @39

11/11 sebelum aku bersalin
Aku & anak2 sempat buat sambutan besday en papa yang ke 39-tahun bersekali dgn besday Abg Adeeb yang ke 5 tahun
Kami sambut kat Padi House Galleria Putrajaya

Actually birthday en papa jatuh pada 15/11
Tapi pada 15/11 tu jatuh hari Khamis
Aku plak nak masuk wad hari yang sama
So awalkan ajelah sambutannya

Dalam 6.30 bertolak dari rumah
Sampai situ dah pkl 7pm
Terus maghrib dulu sebelum masuk restoran
Disebabkan weekend restoran pun x ramai orang
Cepatlah sikit servisnya

Layan ajelah gambar yea
Aku nak clean up hp space sebenarnya ni
Almaklumlah hp space ada 16gb aje
Penuh vid
Dah penuh space dlm hp ni



*gambar sama cinta hati-betapa saratnya aku weiii!!


*anak2 mmg suka order ni kalo gi makan kat Padi House-sgt sedap!

*en papa yang order ni

*last but not least!

*masih bertiga masa ni!

Semoga Allah pelihara suamiku ini
Diberi kemurahan rezeki
Kesihatan yang baik
Dan dipanjangkan umur hdknya

Terima kasih jaga mama & anak2 dgn baik sekali selama ni
Lagi2 mama tgh pantang skrg
Penat berganda2
Doakan smg rumahtangga kami dibawah rahmat Ilahi hdknya

1 comment:

acu yuhan said...

hi.. content blog menarik.. lets blogwalking and click iklan..done follow u.. follow me back.. http://acuyuhan.blogspot.com/ thanks