Pages

21 September, 2015

36 tahun

17-9-2015
Tarikh dimana  umur tua setahun lagik

Alhamdulillah
Officially 36 tahun
Allah pinjamkan umur selama ini
Tiada yang lebih bahagia selain masih bernafas disamping keluarga tercinta
Masih ada peluang Allah bagi untuk bertaubat.

Anak2 mmg ingat hari jadi mamanya ni
Pagi2 dah senyum,sengeh2
Nyanyi happy besday kat mama
Alahai anak..

36 tahun
Anak 3 orang
Ada harta sikit buat kesinambungan hidup hari2
Ada kerja tetap 
Ada suami yang baik,sahabat susah senang..truly blessed!
Syukurlah kan!!

Masih struggle dengan komitmen
Sedang usaha untuk debt free sblm hujung tahun ni

Kadang2 bila usia dah banyak ni
Takde apa yang kita nak sangat
Dapat freedom dr segi masa & kewangan
Mujurlah!

Semoga aku istiqamah didik nafsu-nafsi
Kumpul bekal nak bawak ke alam satu lagi tu-hidup kita makin singkat
Kalo nak balik kg pun 2/3 malam beg berjenis apatah lagi nak duduk selamanya di alam barzakh nanti
MasyaAllah

Moga berjaya didik anak2 
Jadi manusia yang lebih banyak bersyukur & jadi anak soleh/solehah
I/allah!!

*kek birthday mama-dia yang over!dah tua2,tak leh makan kek byk2..

*celebrate kecil-kecilan makan kek 2 potong kat SR,Bangi.Jadikler!!Itupun dah happy sgt..





2 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Rohani Hashim said...

Alhamdulillah. Hepi belated besday kaklin.