Pages

04 August, 2017

Comfort food!


Senang aje kahwin dengan aku
Dapat makan egg tart ni pun
Dah happy sgt


Aku bukan jenis orang yang fussy sgt
Siapa yang kenal aku
Dia tau aku ni macammana orangnya
Bagilah aku makan
Happynya macam dapat durian runtuh!

Sebab itu diet memanjang failed!!
Asik ingat makan aje

Abis tu camno..
Food lover kekdahnya!!

Silalempanglajulaju




2 comments:

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Nurul Atiqah Baharuddin said...

Sedapnya kak! Fav saya ni. Hehehe.
Kalau balik rumah mak kat Manjung, mesti pergi pasar malam, ada pakcik tu buat egg tart sedap sangat <3 <3 <3

Jemput baca bahaya impetigo pada budak2: http://nurulatiqah.com/impetigo/