Pages

06 December, 2016

Auni @ 7 tahun :17/8/2016

Again..late post akibat kehilangan app blogger
*alasan sgt kan!!

Ini post wajib
Majlis sambutan hari lahir anak2
Utk kenangan mama bila mama dah tua nanti
Hari jadi Auni yang ke tujuh pada 17-8-2016
Takde celebrate beria
Pg makan Pizza Hut faveret dia
dan mama belikan kek SR 2 keping
Sebab beria nak tiup lilin kekdahnya



Jadikler yea..
Mama kecik dulu takde istilah sambut birthday segala ni
Mak ucap selamat hari jadi pagi2 pun dah seronok sgt
Rasa nak lompat bintang gitu!!
Mama orang susah..makanya hari jadi itu hari yang biasa2 aje bg mama
Tapi mama tak marah pada opah..sbb mama tau betapa susahnya hidup mama dulu..

Sebab itu bila dah ada anak
Mama akan make sure anak2 mama akan sambut hari jadi masing2 walau sekecil mana pun sambutannya
Sebagai kenang-kenangan utk kamu bila besar nanti.

Selamat Hari Jadi Auni
Semoga terus terbang tinggi
Jadi muslimah yang baik
Berjaya dunia & akhirat

Mama & papa sentiasa ada menyokong kamu dibelakang dalam apa jua bentuk sekalipun..




Happy 3rd birthday Adeeb Ridzqin

Aku tau terlalu lama aku mengabaikan blog kesayangan aku ni
Puncanya aku tak tau mana aku selit blogger app dlm hp aku ni
Dan aku pun tak beria cari jugak tu
Sgtlah alasan kan!!

Sebetulnya aku sibuk
Masa 24jam tu memang selain kerja hakiki..aku mengadap kanak2 kat rumah lagi..makanya mmg super busy!

11-11-2016
Tarikh hari lahir Adeeb yang ke 3
Aku sempatlah meraikannya secara kecil-kecilan kat taska dia
Aku tempah kek sebiji
Dan goreng bihun
Serta prepare goodies bag utk kanak2
Itupun seronok sgt dah si Adeeb






Selamaht hari lahir sayang mama
Semoga kamu terus membesar sebagai johan dunia & akhirat

Mama sayang aku sgt2!!